Aline’s lichaamsmassage

Aline’s lichaamsmassage Aline’s lichaamsmassage biedt je een ervaring van diepe ontspanning die je laat thuiskomen in lichaam en geest.
Massage Therapy Center Praktijk voor professionele massagetherapie* volgens Oosterse en Westerse tradities, met 100% natuurlijke massageoliën à la minute op maat van elke cliënt(e) Tu 15:00-21:00 +32477930255 praktijk@massagetherapycenter.be BE-0825.999.441 €65 - €90 EUR Debit Card, Credit Card, Payconiq, Cash p/a Lotus Relaxatiecentrum, Knokbeeklaan 90 8930 Lauwe BE https://massagetherapycenter.be/logo/Massage-Therapy-Center-Belgium-500.png
M-S-ALI M-S-ALI
Aline's lichaamsmassage met aromatherapie (oliën) Aline's lichaamsmassage met aromatherapie (oliën) 80 EUR 2021-12-31 OnlineOnly
Cash Payconiq Maestro (Bancontact), VISA, VPAY, MasterCard, American Express
5

Na een warme en hartelijke ontvangst genoten van een zalige, rustgevende massage, waar ik nog lang van nagenoten heb. Hier kom je helemaal tot rust!

5

Aline’s handen spreken de taal van het Hart. Ik ben heel dankbaar dat ze me telkens weer naar evenwicht en vernieuwde flow helpt. Aanrader *****

2 2 5
HomeAanbodAline’s lichaamsmassage
  1. Home
  2. Aanbod
  3. Aline’s lichaamsmassage

Aline's lichaamsmassage

Diep-ontspannende massagetherapie* voor lichaam en geest

De praktijk is definitief gesloten.

Aline werkt vanuit het hart en richt haar zorgzame handelingen op de spanning in je lichaam. Ze activeert je chakra’s en laat je levensenergie stromen. Door de ervaring van diepe ontspanning in het hele lichaam ontstaat een langdurig gelukzalig gevoel en keer je herboren huiswaarts.

Na een warme en hartelijke ontvangst genoten van een zalige, rustgevende massage, waar ik nog lang van nagenoten heb. Hier kom je helemaal tot rust!

 Eva op 24 juni 2021

Mijn zus en ik hadden een duomassage geboekt en deze was echt wonderlijk! We werden ondergedompeld in de rust en werden helemaal zen terug wakker. De tijd ging veel te snel, dat 1u15 waren zo voorbij. Dit mocht voor mijn part eeuwig blijven duren. Zowel mijn zus als ik hebben geslapen als een roosje. Ik zou elke avond terug willen keren voor zo’n massage!!

 Kimberley Vandercruyssen op 24 maart 2021

Aline’s handen spreken de taal van het Hart. Ik ben heel dankbaar dat ze me telkens weer naar evenwicht en vernieuwde flow helpt. Aanrader *****

 Geert op 22 maart 2021

Ontstressen, helen, relaxen…zeker in deze tijden hebben we dit meer dan nodig. Genieten van een zalige duomassage Geert-Aline. Dank voor jullie warme handen. Topteam! Aanrader….

 Betty Bossuyt op 12 maart 2021

Lees hier belangrijke informatie betreffende je afspraak na 1 maart 2021.

Hoe?

Lichaamsmassage van 1u15 of 1u30. De opgegeven tijd is de effectieve behandelingstijd. Reken een extra 30 minuten tussen in en uit (voorafgaand voetbad en rustig bekomen).

Max. 1 persoon per afspraak.

We gebruiken huisgemaakte massageoliën, met natuurlijke essentiële en plantaardige oliën.

Om de kwaliteit van je lichaamsmassage te waarborgen, vragen we je bij je eerste bezoek aan de praktijk een cliëntenfiche in te vullen, na te lezen en te ondertekenen. De gevraagde informatie laat ons toe de juiste voorzorgen te nemen en de lichaamsmassage correct af te stemmen.

Wie?

  • Aline start haar carrière met een groot hart en passie voor welbevinden, met bijzondere aandacht voor jou als uniek persoon. Aline studeerde Wellbeing en vitaliteitsmanagement, afstudeerrichting spa en wellness management. Geboeid door de dimensies van lichaam en geest ontplooit ze zich verder als massagetherapeute. Haar grootste drijfveer is evolueren in hetgeen ze het liefste doet. Haar eigen massagepraktijk kreeg zijn vestiging in Poperinge.

Blij met je bezoek?

Je sterren doen wonderen!

Je kan geen review meer plaatsen.